Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

February 2019
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   

Calendar Calendar

Keywords

radonji  poreklo  prezimena  perisic  

Affiliates
free forum


Amerika se raspada 2012! Kina može lako da zarati sa SAD. “EU ce se raspasti onda kada bude trebalo da mi postanemo njen član”. Mi nosimo energiju baksuza i loše sreće svojim neprijateljima!

Go down

Amerika se raspada 2012! Kina može lako da zarati sa SAD. “EU ce se raspasti onda kada bude trebalo da mi postanemo njen član”. Mi nosimo energiju baksuza i loše sreće svojim neprijateljima!

Post  bogsanama on Sat Aug 27, 2011 4:58 pm

Amerika se raspada 2012!

Astrolog Nikola Stojanović - još 1998.
najavio crnog predsednika Amerike

Kada je davne 1998. godine priznati astrolog Nikola Stojanović predvideo propast Sjedinjenih Američkih Država u trenutku kada joj tamnoputi predsednik dođe na vlast, svi su prokomentarisali ovu najavu kao potpuno nemoguću i besmislenu. Urednici časopisa u kojem je prvi put obelodanjena ova Stojanovićeva prognoza dugo su se nećkali pre nego što su se uopšte usudili da nešto slično objave, iako su Nikoline prognoze bili uvek tačne.
Ali, više nego što su smatrali nemoguću ekonomsku propast SAD, smatrali su da je potpuno neizvodljivo da crnac bude predsednik finansijski najmoćnije države na svetu. Pa, ipak…

Fatalna godina

U međuvremenu, prognoze iskusnog astrologa su se jedna za drugom obistinjavale. Tako je najavio rat na Kosovu, slom Miloševića, ubistvo premijera Zorana Đinđića… Pre nešto više od pola godine, u novogodišnjem izdanju našeg lista, do detalja je najavio ekonomsku krizu u Grčkoj…
Danas, upravo za čitaoce “Trećeg oka”, Nikola Stojanović dopunjava svoje teze o Sjedinjenim Američkim Državama, kao i prognozu za narednu godinu, koja nije nimalo vedra.
- Iz horoskopa SAD se vidi da propadaju i to prvo na ekonomskom planu – kaže Nikola Stojanović. - Sledeće godine doći će do finala ovog procesa i totalnog kraha. Sve to će otpočeti već ove jeseni. Budući da su Sjedinjene Američke Države lideri kapitalističkog sveta, povući će sa sobom mnoge svoje saveznike, pogotovu Veliku Britaniju.
Prema Stojanovićevim najavama, velika kriza tek dolazi. Urušava se, kaže on, bukvalno cela planeta i njen kapitalistički ekonomski sistem.
- Prisustvujemo poslednjoj fazi propasti kapitalizma, sistema koji je potpuno nehuman i čija dela se sve više okreću protiv čoveka i prirode. Njegove zle strane viđamo svakodnevno, pa je izvesno da takvo uređenje mora da doživi slom. Od trgovine organima, narkomanije, fašističkih ideja koje uzimaju sve više maha, svetskih institucija koje se, u suštini, bave nehumanim odnosima i isključivo štite principe novca i krupnog kapitala. A logično je da se kapitalizam uništi tamo gde je i nastao, u SAD, kao što je komunizam prestao da postoji u svojoj domovini – SSSR-u. Doduše, na sreću čovečanstva, propast komunizma nije pratio svetski rat. Ovoga puta se plašim da će biti drugačije. Po meni, sve se radi smišljeno, sa ciljem da izbije Treći svetski rat.
Sve ovo o čemu govorim nije plod mojih stavova već jasan znak koji nam najavljuje raspored zvezda.
Zato Stojanović smatra da je u velikoj meri sledeća godina fatalna za svet.
- Nije u pitanju samo proročanstvo Maja, koje su najavile propast čovečanstva naredne, 2012. godine, već je raspored zvezda na nebu za ključne zemlje koje vladaju svetom katastrofalan – izričit je Stojanović. - Jednostavno, ne vidim način da budu izbegnuti veoma značajni loši događaji.
Kako objašnjava iskusni astrolog, u svetu se svi plaše najave da će 2012. godina biti veoma teška, odnosno katastrofalna, ali on vidi - i dalje i gore.
“I tri naredne godine koje će da uslede, biće strašne za ceo svet”, kaže on.
- Loše planete u lošim aspektima nalaze se u kardinalnim znacima – objašnjava Stojanović. - To su Ovan, Rak, Vaga i Jarac. A kardinalni znaci simbolišu akciju i događanja koja jednostavno moraju da se odigraju.
Ono što naš sagovornik posebno podvlači je da će se ovi procesi odvijati na celoj planeti. Prema njegovom mišljenju, čovečanstvo se generalno nalazi u lošem stanju. Trebalo bi se, kaže on, podsetiti mudrih reči oca Tadeja koji je ponavljao: “Kakve su ti misli, takav ti je život”. A ljudska vrsta je ogrezla u zlim i licemernim mislima, u lažima zbog novca, mahinacijama i prevarama svake vrste. To je razlog što dolazimo do ovakvog sloma. Zvezde upravo to najavljuju.

Kapital nema naciju

“Misli imaju energiju. A kada je kolektivna svest čovečanstva negativna (s razlogom) i tako fokusirana prema jednoj tački ili pojmu, pa makar ta tačka bila i planetarna vlast, odnosno SAD, onda i svetski moćnici mogu da osete negativnu energiju koju su privukli na sebe. To je jedino što ne mogu da spreče.”
Ovim rečima Nikola Stojanović nastavlja opis bliske budućnosti čovečanstva sa aspekta mundane astrologije, koja se bavi astrološkim aspektima različitih država i njihovih lidera i svetskom problematikom uopšte, prvo tumačeći novu ekonomsku krizu koja ponovo dolazi iz Amerike.
- Oni su proteklih dana samo “zalepili rupe na brodu koji tone”, a u septembru, oktobru i novembru će se osetiti mnogo ozbiljniji udari krize – nastavlja naš sagovornik. - Uz ekonomski krah koji je očigledan u horoskopu SAD, izvesno je da će 2012. godine biti pokušan i atentat na njihovog predsednika. Kao posledicu ove ogromne ekonomske krize u SAD vidim i veliku verovatnoću da će bogatije države iz sastava Sjedinjenih Država probati da se odvoje od ostatka SAD i postanu samostalne. To bi mogao da bude uvod u njihov totalni debakl.
Prema rasporedu zvezda, naš sagovornik tumači krizu u SAD kao - očigledno smišljenu. On podseća da “kapital nema naciju”. Doći će do još radikalnijeg prebacivanja krupnog kapitala u Južnu Ameriku i Aziju, dok bi naredne godine, prema zvezdama, na teritoriji SAD ostala samo sirotinja i uništena srednja klasa. Sada je Amerika isceđena, 90 odsto stanovništva živi od usluga, zaduženje je ogromno, a izdaci za vojsku gigantski.
Iz zvezdanih aspekata Stojanović vidi da je Velika Britanija sledeća na udaru, iz potpuno istih razloga. Doduše, tamo će još jedan problem biti dominantan, a to su pojačani rasni nemiri.
- Jedino rešenje za Ameriku je izazivanje novih ratnih sukoba, čime se ona već dugo bavi kao svojim strateškim opredeljenjem – nastavlja Stojanović. - Zvezde i ovog puta najavljuju da će SAD nastaviti da potpiruju već postojeća ratna žarišta, u kojima iovako učestvuju. Tako će ponovo biti opasno na granici Severne i Južne Koreje, između Pakistana i Indije, na Balkanu, u Africi, i to ne samo u njenim severnim oblastima, već na celom kontinentu…
Kada su u pitanju druge velike sile, Stojanović vidi Rusiju kao i u prethodnom periodu: kao državu koja je distancirana i koja mirno, ali sa velikom pažnjom posmatra sve što se događa, istovremeno jačajući svoje oružane snage. Reagovaće kada bude na to prisiljena, a reakcija će biti veoma moćna i zastrašujuća!
Horoskop Kine je, zato, znatno interesantniji i opasniji.
- Prema rasporedu zvezda Kinu bi mogao da čeka veliki rat i to zbog dugova – najavljuje naš astrolog. - Oni imaju vladara sedmog polja (polje koje opisuje odnose sa drugim državama, pa i sam rat) u osmom polju – polju dugovanja. To sve govori. Zato Kina može lako da zarati sa SAD. U sedmom polju, polju rata, Kinezi imaju dve planete – Mars i Pluton, koji opisuju rat do kraja – totalni rat, a u znaku Lava – rat sa najmoćnijom državom.

Samo selo Srbina spasava

Našem podneblju globalni svetski rat ne preti direktno, ipak se Srbija ne nalazi na neposrednoj transverzali ovih sukoba, ali kod nas može da dođe do zaoštravanja odnosa i sukobljavanja sa komšijama.
- Neizbežno rešenje za Srbiju je povratak njenog stanovništva na selo – objašnjava Stojanović. - Ubiće nas “bela kuga”, pa ne može cela država da živi u glavnom gradu. Prema astrološkim pokazateljima, Mesec, planeta plodnosti i priraštaja u znaku Bika koji simboliše selo, ima najjače dejstvo. Dakle, povratak stanovništva na selo (Bik) je put da se regenerišemo, umnožimo i obnovimo naciju.
Druga dobit tog povratka na selo je razvoj poljoprivrede. Za nas je poljoprivreda ono što je nafta za arapske države. A mi to zaboravljamo. Nekada se zaista ponašamo suludo. Naše odricanje od poljoprivrede deluje isto kao kada bi Arapi prestali da se bave naftom i rešili da žive samo od toga što bi, na primer, pravili predmete od kamilje dlake.
Nadalje, Srbiji zvezde nalažu da premosti buduću krizu tako što bi angažovala buduće povratnike sa rada u inostranstvu. Oni su iz ugla astrologije, kaže Stojanović, naš najveći resurs. Bilo bi dobro da oni organizuju naš politički i ekonomski život, jer su tome očito mnogo vičniji nego oni koji su ostali ovde.
Za naše pojmove i političko opredeljenje najvažniji je odnos prema Evropskoj uniji. Kako podseća Nikola Stojanović, pre punih deset godina on je najavio da će se “Unija raspasti onda kada bude trebalo da mi postanemo njen član”.
- Zvezdani aspekti EU govore da je proces dezintegracije uveliko ozbiljno počeo i da će se 2012. godine ona i formalno raspasti – zaključuje Stojanović. - Moje prve procene govore da bi Nemačka mogla da bude ta koja će prva istupiti iz EU. Njeni građani biće revoltirani položajem svoje države i tako će krenuti lavina.

Naš Jarac – baksuz

Za kraj ovog razgovora sa Nikolom Stojanovićem ostavili smo istorijsku analizu koja govori da je mnogim imperijama bio zagorčan život, kao i da je počela njihova propast, baš na našem podneblju. On za to ima više nego jasno objašnjenje.
- Još kada je počelo bombardovanje 1999. godine, od strane (prvenstveno) SAD, kao astrolog, dakle kao osoba koja razume kako funkcionišu zvezdane energije, pomislio sam: zašto prave tako glupu i fatalnu grešku?!
Kada su me pitali zašto tako mislim, uvek sam imao isti odgovor: Mi, Srbi, po gentskom horoskopu naše nacije, rođeni smo u znaku Jarca. A taj znak simboliše nekoga ko je stalno kamen spoticanja osvajačima. Setite se istorije: sva carstva su propala baš onda kada su ušla u sukob sa Srbijom! Tako je prošlo Otomansko carstvo, Austrougarska, nacistička Nemačka, a sada je i SAD pošla tim putem. Nije stvar u tome što smo mi vojno jaki, ili su nam lideri bili posebno pametni. Šta više, kroz istoriju se ovo sa liderima uvek pokazivalo najčešće suprotno. Suština je u tome što nosimo energiju baksuza i loše sreće svojim neprijateljima!

Kameronov zadatak

Premijer Velike Britanije Dejvid Kameron ima specifičan horoskop koji govori dosta o trenutku u kojem se našao. Kako objašnjava Stojanović, Kameronov ascendent (njegova ličnost, on sam) je na prvom stepenu znaka Vage, gde se nalazi Uran, planeta koja simboliše pobune i revolucije u horoskopu Velike Britanije. A ono što se u toj zemlji sada dešava, samo je početak...
- Štaviše, on u horoskopu ima Mesec u konjunkciji sa Jupiterom u znaku Lava, što govori da je njegov zadatak da štiti samo bogate Britance. A to ima svoju cenu.

Kraljevina kao uređenje

Sa aspekta mundane astrologije, prema tumačenju Nikole Stojanovića, Srbija bi trebalo da promeni oblik uređenja i postane monarhija. “Kraljevina je za nas”, kaže on, “definitivno najbolji sistem”.

U Grčkoj - prema najavi

Država naših tradicionalnih prijatelja Grka i dalje ima veoma težak horoskop. Stojanović je još zimus najavio nemire zbog ekonomskog kolapsa zemlje, a ni sada budućnost na Egeju ne vidi mnogo boljom.
- Oni su okruženi neprijateljima, Turskom i Albanijom, koji imaju otvorene aspiracije na njene teritorije – podseća Stojanović. - Uzgred, Grci su uložili veliki novac u naoružanje, a poznato je pravilo da “pištolj koji se pojavi u prvom činu predstave, do trećeg i opali”.

Z. Nikolić

bogsanama

Posts : 4
Points : 9
Reputation : 0
Join date : 2008-09-15

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum